Ulla Niskanen

Ulla Niskanen is a Master Teacher with the Diana Cooper Foundation, author, numerologist and teacher of creativity.

 
htakansi1.jpg

Spiritual Path for Beginners
Most common questions answered, like how do you know if you are not grounded or how can I work with the Angels.

Henkistä tietä aloittelijoille
Kirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa.

Sisältöä:
Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

Paperikirjaa on saatavilla Adlibriksen ja Suomalaisen nettikirjakaupoista. E-kirjan voi tilata www.seitsemastoista.com -kaupasta.

Numerologia.jpg

Numerology - Energy and Path of the Soul
Our soul decides when we born and what's our name to give us a perfect path to fulfill our destiny. Numbers are symbols of vast energies and can tell us about our soul mission.

Numerologia  - energiaa ja sieluntietä
Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, jota kuvaavat omat numeromme. Meillä jokaisella on oma elämäntehtävämme ja syy, miksi olemme tällä planeetalla juuri tänä aikana.

Numerologia auttaa oivaltamaan mitä työkaluja sielumme on valinnut meille tälle matkalle, ja missä asioissa meidän on tarkoitus tulla mestariksi. Se auttaa tuntemaan oman itsemme, ja ymmärtämään kanssaihmisiämme. Henkinen numerologia käsittelee numeroita kuten muutakin energiaa, jota voidaan tasapainottaa ja käyttää apuna omassa elämässä.

Kirja on saatavilla Adlibriksen ja Suomalaisen nettikirjakaupoista ja www.seitsemastoista.com-sivulta.

 

Inspirations

Books and Music