Visiomme

voimaannuttaa ihmisiä levittämään enkelien, ylösnousemuksen ja maailmankaikkeuden pyhien mysteerien valoa 

Päämäärämme on inspiroida sinua, täyttää sinut luottamuksella, viisaudella ja rohkeudella, jotta voit elää valossa ja levittää sitä muille, mikä mahdollistaa meidän kaikkien elää ja tehdä työtä rauhanomaisesti yhdessä, sisäisellä viisaudella ja varauksettomalla rakkaudella kaikkea elämää kohtaan Maassa.

Opettajakoulutukset

Koulutukset on suunniteltu antamaan sinulle rakenne, tieto ja tavoitteet pitää omia innostavia ja toimivia kursseja. Foundation kunnioittaa monimuotoisuutta, siksi olemme onnellisia voidessamme tukea myös teitä, jotka haluatte käyttää koulutusta ja materiaaleja ainoastaan oman kehityksenne ja parannustyönne kehittämiseksi.

Kurssit ja workshopit

Foundationin jäsenet pitävät omia kursseja ja workshoppeja, jotka perustuvat Foundationin opettajakoulutuksien oppeihin ja materiaaleihin.Löydät näitä Workshops-kohdasta. Masteropettajat ja Diana Cooper Foundationista valmistuneet opettajat pitävät myös muita kursseja, jotka koostuvat heidän omasta työstään. Nämä löytyvät Other Workshops -kohdasta.

Oman kehityksen tueksi

Nämä kurssit ovat henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyviä, tarjoten turvallisen ja vakaan perustan, jolla oma intuiviinen viisaus voi kehittyä.

Kursseja on kehitteillä useita, ja niistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Mitä me teemme

Diana Cooper Foundation tarjoaa opettajakoulutusohjelmia, jotka antavat sinulle inspiraatiota, viisautta, tietoa ja työkalut joilla rakentaa vahva henkinen perusta.

Valmistuneena opettajana tiedät, miten ottaa yhteyttä valo-olentoihin ja ohjata muita oppimaan turvallisesti. Kurssimme opettavat miten työskennellä enkeleiden kanssa, pyytää ja saada heidän neuvojaan ja opastustaan. Opi ylösnousemuksesta - henkilökohtaisesta henkisen tien polusta, ja ylösnousseista mestareista. Muuta elämäsi ja puhdista vanhentuneet sisäiset mallit, jotka estävät sinua. Kohenna elämääsi ja ymmärrä muutos Kohti vuotta 2032. Tai löydä Kultainen Atlantis ja auta tuomaan maailma uuteen kultaiseen aikaan. Tutki yksisarvisten taianomaista maailmaa, tai käytä Lemurian kristalliparannusta planeetan auttamiseksi.

 

Opettajakoulutukset

Opettajat

Meistä

Ota yhteyttä

 

British_flag.jpg Finnish_flag.jpg

Find a Teacher in Your Area

globe2.png

Look for adventure today.